Alberti​

Alberti startede deres produktion af vinkelhoveder i slutningen af halvfjerdserne. I løbet af bare få år blev deres løsninger dominerende på det internationale marked. Dette skyldtes produkternes høje kvalitet, funktionalitet, pålidelighed samt et fantastisk design.

Albertis mål er at imødekomme de kræsne kunders behov samt at kunne tilbyde optimale løsninger både når det gælder standard- og specialværktøjer.

Takket være konstant innovation og moderne tankegang er Alberti nu ledende indenfor de producenter som kan bryste sig af kvalitetsprædikatet ’made in Italy’. Passion, engagement og udpræget fokus på detaljen er nogle af de ting der kendetegner Alberti’s filosofi og med disse værdier er de i høj grad med til at præge udviklingen.

Hver eneste værktøjsdel er designet og produceret på Alberti’s fabrik. Baseret på kundens oplysninger om den specifikke opgave der skal løses, beskrivelse af maskinen og de øvrige værktøjer der skal bruges, finder Alberti’s teknikere frem til den mest optimale løsning.

Efter endt research- og designfase fremstilles en prototype som gennemtestes for at sikre optimal performance. Alle produkterne følges op af en effektiv eftersalgs-service der gør det muligt følge alle hændelser samt reparationer på hvert enkelt værktøj.​

Se mere på: www.albertiumberto.com 

Flere videoer​

Sommerferielukket!

Bemærk venligst! / Please note!

Vi holder sommerferie lukket i uge 29+30. 

I ønskes alle en god sommer 😊

Our office will be closed during the annual summer holidays week 29+30. 

We wish you all a happy summer 😊

Dyndved Søndergade 2  //  6430 Nordborg  //  Tlf: 74 45 96 66  //  CVR: 14613846  //  E-mail: info@finn-a.dk

Opening Hours Office & Stock / Monday-Thursday: 8:00-16.00 / Friday: 8.00-14.00