Allied Machine & Engineering Co Ltd

Allied Machine & Engineering Co Ltd er et Amerikansk bore program, virksomheden er grundlagt I 1941, hvor Deres succes startede med produktionen af traditionelle spadebor.

T-A Drill Insert System

Efter lanceringen af T-A DRILL INSERT SYSTEM er det gået stærkt for Allied Machine & Engineering Co Ltd, virksomheden har ekspanderet kraftigt, og hører nu til en af verdens førende inden for boreværktøjsfremstilling og er repræsenteret over hele verden med deres T-A DRILL – udskiftelige boreskærs system.

Allied Machine & Engineering Co Ltd koncept går ud på at tilbyde kunden en bred vifte af høj fleksibilitet ved ganske få grundholdere der ved blot at udskifte skæret muliggør at fremstille huller i diameter spektret Ø9,5-Ø114.3 som standart, hvilket som afkast giver lave produktions omkostninger samtidigt med at man fjerner administrations nødvendigheden ved genopslibning af konventionelle bor.

Læs meget mere på Allied Machine & Engineering Co Ltd egen hjemmeside: https://www.alliedmachine.​com/

Gen3systm

Allied Machine & Engineering Co Ltd nyeste skud på stammen er GEN3SYSTM et enestående produkt til bearbejdning af ”svære” ståltyper hvor der stilles krav til høj produktivitet, processikkerhed og kompromisløs præcision GEN3SYSTM er baseret på samme princip som T-A DRILL men er forbedret med bla.a Sleben sammenførings spor der sikrer skærets center placering inden for 0,02mm, samt nye patenterede geometri former i skærets ansnit og styrefasfunktion, der gør at boret arbejder med op til 20% hurtigere end nærmeste konkurrende mærker.

Allied Machine

Tilbyder herudover lang række forskellige special- og kundespecifikke løsninger, hvoraf der kan nævnes. Bor i op til 55 X D, eller bor med hårdforkromede styrefaser for boring under vansklige forhold så som afbrudt spån, sideanboringer eller lignende. Trinværktøjer med udskiftelige skær efter opgave.
Kontakt os, og få en dialog omkring jeres ønsker og behov, hvorefter vi efterfølgende udarbejder en konkret løsning der netop passer til jer…
Se hele programmet her

Allied Machine & Engineering Co Ltd

Gen3sys XT Pro Chip Formation

Drill Structural Steel

Stealth Special T-A Drill​

Hydraulic Porting Tool - AccuPort 432​

Sommerferielukket!

Bemærk venligst! / Please note!

Vi holder sommerferie lukket i uge 29+30. 

I ønskes alle en god sommer 😊

Our office will be closed during the annual summer holidays week 29+30. 

We wish you all a happy summer 😊

Dyndved Søndergade 2  //  6430 Nordborg  //  Tlf: 74 45 96 66  //  CVR: 14613846  //  E-mail: info@finn-a.dk

Opening Hours Office & Stock / Monday-Thursday: 8:00-16.00 / Friday: 8.00-14.00